torstai 20. helmikuuta 2014

Yhdestä päästiin, toinen alkaa!!

Puolen vuoden hiljaisuuden jälkeen taas alkaa tapahtua! :D

Olen haaveillut keittiöremontista pienen ikuisuuden (kukapa nainen ei olisi?). Välillä ihan huvikseni katselen vaihtoehtoja ja haaveilen. Mä olen jo mielessäni suunnitellut millaisen keittiön sitten josksu haluaisin jos saisin itse valita.
Tänään varmaan vuoden tauon jälkeen löysin itseni selaamasta käytettyjä keittiöitä, ja sitten se osui silmiin. Juuri sellainen keittiö mistä haaveilen, ihan juuri sellainen!  Pistin sivut kiinni, ja kohta huomasin taas katselevani niitä. En saanu enää rauhaa. Aloin mitata, suunnitella ja piirtää. Ne sopi ku nenä päähän, just oikean kokoisetki! WAU!

Seuraavaksi piti kertoa ideasta miehelle. Mietinkin pitkään miten ihmeessä sen sille sanon et oon jo miettiny kaiken valmiiksi. :D Se oli sille ehkä vähän shokki mikä tuli puun takaa. Pitkän keskustelun, hyvin perustelujen ja monien pohdintojen jälkeen tilanne oli edelleen vielä auki. Otin yhteyttä myyjään, ja sainkin sovittua mielettömän alhaisen pakettihinnan, ja noutaa saa jo parin päivän päästä! Sovin jo auton ja kantoavunkin valmiiksi, miehen tarttee vaan mennä mukaan niitä hakemaan. ;) Taas keskustelemaan miehen kanssa, ja lupa myönnettiin! Remontti voi siis jälleen alkaa!! Tervetuloa, unelmieni keittiö! 

Kannattaa pysytellä tutkalla, päivityksiä alkaa taas tippumaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti