lauantai 22. helmikuuta 2014

Materiaalivaihtoehtoja

Nyt olen ottanut asiakseni tutkia kaikki materiaalivaihtoehtoja. Seinämaali valittiin jo yhdessä miehen kanssa, päädyimme Tikkurilan Tunne Väri.sisäkartan sävyyn X487 Laasti. Jostain syystä en saa kuvaa väristä liitettyä tähän. :/
Lattiavaihtoehtoja:

Tässä on muovimattovaihtoehto.
Tälläinen olisi  yksi laminaatti.
Tämä on myös laminaatti.

Tää on mun ehdoton suosikki!! <3 Laminaatti myöskin.

Tää on tässä lähinnä muodon vuoksi. Kyseessä siis myös laminaatti. Ei hivele mun silmää, mutta annan miehelle kunnossa vaiheoehtoja mistä sitten yhdessä valitaan se miellyttävin.

Työtasoja olen katsellut myös mieluisia olisi kolme erilaista, tosin kaksi on aika paljon kalliimpaa mitä yksi, joten tod.näk. se halvin vaihtoehto meille tulee. Se on kyllä ulkonäöltään yhtä mieluisa kun ne muutkin joten ei väliä! :)

Tämä on se halvinvaihtoehto, yli puolet halvempaa mitä nuo kaksi alempaa. Mut tämä varmasti sopisi valkoisten kaappien ja vaaleanharmaiden seinien kanssa ihanasti! :)




Oli myös puhetta, että ostetaan varmaan uutena kaappien kanssa samaa sarjaa oleva lattiakulmakaappi. Yksi sellainen tulee jo paketissa jonka ostin, mutta haluaisin myös toiseen kulmaan sellaisen. Meille siis tulee tasoa kolmelle seinälle, vähän niinkuin tupakeittiö tyyliin vaikka sellainen ei olekaan. Keskimmäiselle, eli ikkunaseinälle, ei tule kaappeja ollenkaan tason alle kun siinä on sähköpatteri. Joten kulmakaapit olisi kiva olla siinä kummallakin puolella sekä reunustamassa huonetta, että tuomassa tietysti myös kaappitilaa. Hinta siinä kaapissa vaan vähän hirvittää, 177€/kpl. Tosin, jos kerran keititö laitetaan, tehdään siitä heti sellainen että se on mieluinen! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti