tiistai 25. helmikuuta 2014

Retroa :D

Mies irrotti tänään ennen iltavuoroa ensimmäisen yläkaapin. Sieltä takaa paljastui tosi eroottinen mintunvihreä maali. Pitäiskö kuitenkin vaihtaa se harmaa tähän? ;)

Koemaalaus onnistui hyvin, maali on juuri sellaista mitä halusin. Tänään lapset menee miehen vanhemmille hetkeksi leikkimään, ja tämä pääsee maalaamaan ensimmäisen seinän.

Tänään katseltiin kattoa, tai lähinnä hintaa, materiaali oli selvillä aiemminkin. Laitetaan ihan isotex levy, sitä laitettu ennenkin ja tykätään et on helppo asentaa ja hieno. Remontti pitää tehdä vähän niinku kahdessa osassa, ensin toinen puoli ja sitten toinen, laskettiin että reilu 11 neliötä on tämä ensimmäinen osuus. Parin viikon päästä ajateltiin hakea kattolevy ja ehkä myös laminaatti, jos aikaa/rahaa on sopivasti. Sitä ennen pitää saada kaapitja sokkelit pois, irroittaa välitila (liimattu muovimatto, on meinaa vähän tiukassa...), maalata jne. Saattaa olla realistista toivoa että "jo" huhtikuun alussa olisi tämä ensimmäinen, isompi, osuus työtasoa vaille valmis! :)

Lapsiperhe ja molemmat vuorotöissä, otetaan ne huomioon niin saattaa venyä hyvinkin paljon. Takaraja on 13.7 eli mun synttärit, sillon pitää olla valmis kokonaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti